Works

 • Statsminister Torps vei 1A – renovering

  Renovering av kontorarealene i Statsminister Torps vei 1A er i full gang, og vi har fått det ærefulle oppdraget fra Sørlie Bygg AS med å levere ventilasjon, varme og kjøling til bygget. Sørlie Bygg AS sitt bygg i Statsminister Torps vei 1A er på 3000m2 og kjennetegnes av effektive arealløsninger, god standard og langsiktige leietakere. […]

 • Borg Havn – rehabilitering

  Enøk Systemer AS har høsten 2021 skiftet ut eksisterende ventilasjonsaggregat med et nytt og mer energivennlig aggregat. Til høyre bilde av nytt aggregat som er klargjort og igangkjørt. Vi takker for oppdraget.   Under vises bildene av at vi heiser ut gammelt aggregat, transporterer det til godkjent deponi og heiser det nye på plass.   […]

 • Sarpsborg kommune – Lande og Varteig skoler

  Sarpsborg kommune vil snart redusere sine energikostnader til oppvarming av Lande og Varteig skole. Vi har sommeren 2021 montert varmepumpeanlegg på begge skolene. De nye varmepumpene bruker propan, som er et naturlig miljøvennlig kuldemedie.

 • Nygaardsgata 33

  Prosjektert og levert kombinert kjølemaskin og varmepumpe.

 • Ski Bygg

  Prosjektert og levert isvannaggregat som betjener ventilasjonsanlegget og dermed oppfyller myndighetenes miljøkrav og gir samtidig god luft i kontor og administrasjonsbygg.

 • Sarpsborg kommune

  Sarpsborg kommune vil snart halvere sine energikostnader til oppvarming på Hafslundskolene. Vi har i høst montert 3 stk luft vann varmepumper på skolen.

 • Østfold Fylkeskommune Kalnes VGS

  Drifting av varmesentral og varmeanlegg via WEB basert SD anlegg. Dette gjelder varmepumper vann/vann og luft/vann, elektrokjele og oljefyr. Vi utfører også energioppfølging og etablering av dette på skolen. Ca 22 000 m²

 • Ski Bygg – Byggmakker Ski

  Full utskifting av all automatikk til WEB basert, for drifting av alle tekniske anlegg, varmesentral, ventilasjon og kjøling. Driftsavtale og vedlikehold på alle tekniske anlegg. Oppstart 2009. Totalt ca 18 000 m².

 • Åsen BRL Kråkerøy Fredrikstad

  Oppgradering av fyrsentral og varmeanlegg. Driftsavtale og vedlikehold av fyrsentral med varmepumpe, oljekjeler og elektrokjeler, oppvarming og varmt forbruksvann. Oppstart 2008. Ca 12 000m².

 • Østfold Fylkeskommune Fredrik II VGS

  Levert og montert vamepumpeanlegg 249 kW med ombygging fyrsentral. Kollektor i skolegård med 20 hull a 200m. Vi har også her levert web basert automatikk for fyrsentral. Ca 8 500 m². Drifts og vedlikeholdsavtale. Oppstart 2008.

 • St Hansveien BRL Sarpsborg

  Prosjektert, levert og montert varmepumpe 231 kW med tørrkjøler. Oppgradering og utbedring kollektor med 17 hull. Ombygging av fyrsentral. Vi har også levert web basert automatikk for fyrsentral. Vi eier og drifter anlegget gjennom en sparefinansierings avtale. Varme og varmtvann til 143 leiligheter. Ca 9 500 m². Oppstart 2006