Referanser

sarpsborg kommuneSarpsborg kommune

Sarpsborg kommune vil snart halvere sine energikostnader til oppvarming på Hafslundskolene. Vi har i høst montert 3 stk luft vann varmepumper på skolene…

 

 

 

 

ski-bygg-illustrasjonSki Bygg

Prosjektert og levert isvannaggregat som betjener ventilasjonsanlegget og dermed oppfyller myndighetenes miljøkrav og gir samtidig god luft i kontor og administrasjonsbygg.

 

 

 

 

nygaardsgata-33Nygaardsgata 33

Prosjektert og levert kombinert kjølemaskin og varmepumpe.

 

 

 

 

 

sarpsborg-sykehjemSarpsborg Kommune – Sarpsborg Sykehjem

Levering av vann – vann/sprit varmepumpe 360 kW og ombygging av fyrsentral med automatikk. Oppstart 2010.

 

 

 

 

kalnes-vgsØstfold Fylkeskommune Kalnes VGS

Drifting av varmesentral og varmeanlegg via WEB basert SD anlegg. Dette gjelder varmepumper vann/vann og luft/vann, elektrokjele og oljefyr. Vi utfører også energioppfølging og etablering av dette på skolen. Ca 22 000 m²

 

 

 

 

byggmakker-skiSki Bygg – Byggmakker Ski

Full utskifting av all automatikk til WEB basert, for drifting av alle tekniske anlegg, varmesentral, ventilasjon og kjøling. Driftsavtale og vedlikehold på alle tekniske anlegg. Oppstart 2009. Totalt ca 18 000 m².

 

 

 

 

aasen-BRLÅsen BRL Kråkerøy Fredrikstad

Oppgradering av fyrsentral og varmeanlegg. Driftsavtale og vedlikehold av fyrsentral med varmepumpe, oljekjeler og elektrokjeler, oppvarming og varmt forbruksvann. Oppstart 2008. Ca 12 000m².

 

 

 

 

 

frederik-vgsØstfold Fylkeskommune Fredrik II VGS

Levert og montert vamepumpeanlegg 249 kW med ombygging fyrsentral. Kollektor i skolegård med 20 hull a 200m. Vi har også her levert web basert automatikk for fyrsentral. Ca 8 500 m². Drifts og vedlikeholdsavtale. Oppstart 2008.

 

 

 

 

sthansveien-BRLSt Hansveien BRL Sarpsborg

Prosjektert, levert og montert varmepumpe 231 kW med tørrkjøler. Oppgradering og utbedring kollektor med 17 hull. Ombygging av fyrsentral. Vi har også levert web basert automatikk for fyrsentral. Vi eier og drifter anlegget gjennom en sparefinansierings avtale.
Varme og varmtvann til 143 leiligheter. Ca 9 500 m². Oppstart 2006

 

 

 

 

Ski Bygg AskimSki Bygg Askim

Enøk Systemer har prosjekteret og levert nye ventilasjonsanlegg og varmepumpe for nybygg i Askim.