Enøk Systemer

Det er store summer å spare på å få oversikt over energibruken. Vi kan tilby webbaserte energioppfølgingssystemer som henter data fra forskjellige målere, og som blant annet gir deg energi/temperaturkurver og oversikt over energiforbruket i hele eller deler av et bygg.

Jevnlig vedlikehold er nødvendig for å for forebygge og opprettholde en god drift og energiøkonomisk styring av de tekniske anleggene. God oppfølging vil forebygge uønsket driftstans og feil drift av anleggene. Med en vedlikeholdsavtale har man forutsigbare drifts- og vedlikeholdskostnader.

Vi leverer løsninger for ventilasjon og styring av inneklima til de fleste typer bygg. Vi kan bidra med å finne riktig løsning for ditt bygg.

Siste nytt

Feiret 20 år samarbeid

apr 04, 2024

Enøk Systemer AS har vært servicepartner for Flexit siden 2003, og i april i år ble det gjort stas på Enøk Systemer AS av distriktssjef Bjørn Tore Nordeide hos Flexit. Daglig leder Inge Bjerk i Enøk Systemer AS takker for tilliten og går for mange flere år!

Energimerking av bygg

okt 25, 2022

Hvilke bygg må ha energimerking? Alle yrkesbygg over 1000 kvm skal alltid ha en gyldig energiattest. Yrkesbygg skal energimerkes av eksperter. Energimerking er obligatorisk for alle ved salg eller utleie av yrkesbygg. Hvis bygningen markedsføres gjennom megler e.l., skal det komme frem hvilket energimerke bygget har fått. Kjøper eller leietaker kan kreve å få se […]

Servicepartner for Flexit

aug 11, 2022

Enøk-Systemer AS er Flexit sin servicepartner i vårt område. Vi bistår med reparasjon, service og filterskift på alle Flexit-anlegg. Ta også kontakt om du ønsker en filteravtale, det vil si å få tilsendt filter regelmessig.

Spar med små grep

aug 10, 2022

Rekordhøye strømpriser – bruk fjernkontrollen varsomt! Dagens strømpriser har nådd et prisnivå vi aldri har sett maken til. Noen små grep kan heldigvis gi gode utslag på regningen. Daglig leder Inge Bjerk kommer her med god råd om hvilke enkle grep som kan gjøres for å spare strøm når varmen igjen slås på for høsten! […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *